“Ik heb het zelf gedaan”

sonamkapoor_Er wordt altijd gedacht dat kinderen van Bollywoodsterren het maar makkelijk hebben. Sonam Kapoor is een van de weinige die geen gebruik wilde maken van haar vader’s populariteit.

“Toen ik aan het werk ging werd ik zeer defensief, omdat mensen zo gemeen waren. Ze zeiden altijd: Oh dat is de dochter van Anil Kapoor. Ze krijgt dingen toch wel voor elkaar. Toen heb ik besloten om mijn vader nooit voor iets te gebruiken. Ik wilde het zelf doen.”

Ze voegt toe dat ze regisseurs en producenten zelf heeft gebeld. “Ik heb mijn vader nooit om hulp gevraagd, terwijl hij het wel aanbood. Zijn logica was dat hij 50 jaar heel hard heeft gewerkt zodat zijn kinderen een beter leven zouden hebben. En waarom zou ik geen gebruik maken van zijn naam?”

“Maar het maakte niet uit wat ik deed, want mensen zeggen toch steeds dat het dankzij mijn vader is.”

Of we Sonam echt moeten geloven is de vraag. Ze mag de regisseurs en producenten wel zelf hebben gebeld, maar de telefoonnummers van deze mensen zijn natuurlijk niet uit een boom gevallen en in haar schoot geland. En daarnaast: het blijft de dochter van Anil Kapoor, die samen met haar papa op de sets verscheen van zijn films.

1 REACTIE

  1. Zij is echt een mooie vrouw, maar ik geloof haar verhaal niet. Als je kijkt naar haar acteerprestaties, dan vind ik het nog een wonder dat ze überhaupt in films speelt. Haar vader heeft wel degelijk een rol gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.