“Ik heb geen spijt van Murder 2”

jacqueline-fernandez-high-resolution-wallpapers-download-8687Jacqueline Fernandez zegt geen spijt te hebben van haar rol in de film Murder 2. Deze film gaf haar echter veel meer mogelijkheden in de filmindustrie.

“Ik heb absoluut geen spijt van een film als Murder 2. Het was mijn eerste hit. Ik kreeg de mogelijkheid om te werken met Mohit Suri. De film opende veel deuren voor mij. Het was een risico, maar wat is het leven zonder risico’s?”

“Als acteur heb je niets te verliezen. Het publiek zal je acteerprestatie onthouden en je wordt gevraagd voor een andere film op basis van je kunnen. Niet omdat een bepaalde film een hit is of niet. Ik wil vasthouden aan die diversiteit.”

Haar volgende film Roy staat gepland voor een release op 13 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.