Hrithik Roshan begint aan Mohenjo Daro

hrithik-roshan-Sinds de aankondiging van Ashutosh Gowarikar’s film Mohenjo Daro, met in de hoofdrol Hrithik Roshan en debutante Pooja Hegde, kon niemand wachten op het resultaat. Hier kwam echter wat vertraging in, omdat Hrithik kampte met een blessure.

Nou, we kunnen nu melden dat de opnames zijn begonnen in Bhuj, Gujarat. Een groot deel van de film wordt echter opgenomen in Zuid-Afrika.

Er wordt voorlopig even gewacht met de opnames van de actiescenes, omdat Hrithik recent is hersteld van de blessure. De actieregisseur begint echter volgende week wel aan de film, maar dit omvat voornamelijk de training ter voorbereiding van de actiescenes.

Mohenjo Daro wordt geproduceerd door Disney en staat gepland voor een release op 12 augustus 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.