Anushka Sharma doet haar eigen stunts

anushkasharmastoryWanneer acteurs producenten worden dan vinden ze het niet erg om iets extra’s te doen voor hun eigen films. Dat vindt ook Anushka Sharma, die voor haar eigen productie NH10 haar eigen stunts zal gaan doen.

De actrice is tot nu toe vaak gezien in zachtere personages, maar in deze film heeft ze actiescenes. Omdat ze nooit eerder stunts heeft gedaan was regisseur Navdeep enigszins terughoudend, maar Anushka was er van overtuigd dat ze ook dit zelf wilde doen.

Volgens een insider is er recent een scene opgenomen waarin zij een berg beklimt. De regisseur had gezorgd voor een body-double, maar Anushka drong aan om dit zelf te doen. Als dochter van een legerofficier houdt Anushka wel van een uitdaging. Ze kreeg tevens lessen in hand-to-hand combat scenes.

Coproducent Vikramaditya Motwane bevestigt het nieuws: “Het is een thriller, dus de actie moet echt lijken. Wij hadden een body-double ingehuurd, maar Anushka wilde het zelf doen. Dus we zochten een trainer die haar heeft getrainde en in de gaten hield tijdens de opnames.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.