“Elke 5 a 10 jaar verschijnen nieuwe supersterren”

amitabh-readAmitabh Bachchan mag dan al wel vier decennia lang werkzaam zijn als acteur, maar is van mening dat de lengte van succes beperkt is. “Elke 5 tot 10 jaar wordt een nieuwe superster geboren.”

De 72-jarige acteur voegt toe dat zoals een sporter na een bepaalde leeftijd fysiek wordt beperkt in de uitvoering van zijn sport, zo wordt ook een acteur beperkt in zijn handelingen.

“Sporter zijn na een bepaalde leeftijd niet meer fysiek in staat om de sport uit te voeren. Datzelfde geldt voor acteurs. Niet alleen fysiek, maar ook je gezicht verouderd. Je past niet meer binnen een bepaald beeld, personages en dus films.”

“Wanneer dat gebeurt moet je stoppen en de ruimte geven aan anderen. Er komen jongere acteurs, het publiek verandert. Ik voel dat mijn tijd nu voorbij is. Elke 5 a 10 jaar verschijnen nieuwe acteurs, nieuwe supersterren en daar moet je open voor staan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.