“Katrina is mijn favoriete co-star”

anushkasharmastoryAnushka Sharma, die met diverse actrices heeft gewerkt, zegt dat Katrina Kaif haar favoriete co-star is. Ze gelooft niet niet in het concept van zogenaamde ‘catfights’ tussen de actrices.

“Als actrices moeten we laten zien dat er geen sprake is van ‘catfights’. Nadat ik Queen had gezien heb ik Kangana gebeld om haar te feliciteren met een geweldige performance. Dat deed ik ook nadat ik Deepika had gezien in Cocktail. Het is inspirerend en maakt mij enthousiast.”

“Mijn favoriete co-star is Katrina, want ik had een hele goede vriendschap met haar. Ze is een echt persoon en niet pretentieus. Ik heb een geweldige tijd gehad tijdens de opnames van Jab Tak Hai Jaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.