Anushka Sharma: “Ik ben blij met mijn carrière”

anushkasharmastoryAnushka Sharma, die is momenteel volop geniet van het grote succes van PK, zegt dat ze zeer tevreden is met haar carrière als actrice tot nu toe. Ze geeft aan dat ze niet wil vervallen in stereotypen.

“Ik ben blij met wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik zou mijn leven niet leiden op de manier waarop ik dat doe als ik niet gelukkig zou zijn. Ik weet wat ik wil doen. Ik wil er in ieder geval voor zorgen dat ik niet verval of blijf hangen in een bepaalde categorie of stereotype.”

“Ik wilde niet teveel films doen. Waar ik ook aan heb gewerkt, ik heb mijn best gedaan. Ik krijg vaak adviezen over hoe ik iets moet aanpakken of wat ik moet doen. Uiteindelijk doe ik waar ik mij goed bij voel. Ik ben zeer tevreden tot nu toe. Ik wilde werken in goede films met goede regisseurs en ik denk dat dit de goede kant op gaat”, voegde ze eraan toe.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.