Een film per keer voor Arjun

arjun kapoorNet als veel andere acteurs zal ook Arjun Kapoor nu maar een project per keer aannemen. De acteur wil elk project zijn volledige aandacht kunnen geven.

“Een acteur wil altijd selectief te werk gaan en zich concentreren op één film per keer. Ik zou die aanpak nu ook willen toepassen op mijn toekomstige projecten waardoor ik elk project mijn volledige aandacht kan geven.”

Arjun, die zes films in twee jaar heeft gedaan na zijn debuut in 2012 met Ishaqzaade, zegt dat hij zijn tijd nu beter moet plannen.

“Ik ga nu mijn tijd beter indelen, zodat ik mij daadwerkelijk kan concentreren op een film per keer. Daarna wil ik tijd geven aan de promotie ervan en dan hopelijk pas daarna beginnen aan een nieuwe film.”

Dit betekent echter niet dat hij minder films zal doen. “Ik ben niet van plan om te stoppen of minder projecten per jaar te gaan doen. Het is puur de planning die aangepast moet worden, zodat ik mijn energie beter kan verdelen.”

Arjun Kapoor’s nieuwste film Tevar verscheen afgelopen vrijdag wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.