Gaan Sushant en Ankita trouwen?

sushant-ankitabigZe zijn al meer dan vijf jaar bij elkaar en wonen al drie jaar samen. We hebben het natuurlijk over Sushant Singh Rajput en Ankita Lokhande. Ze leerden elkaar kennen op de set van Pavitra Rishta en vanaf dag een zijn ze stapelverliefd. Een tijdje geleden begonnen de geruchten al, maar nu lijkt het erop dat het tijd is om de volgende stap te nemen.

Ankita Lokhande ‘bedreigt’ Sushant al jaren dat als hij nu niet met haar trouwt dat ze opstapt. De acteur heeft nu besloten dat hij van plan is om in 2015 in het huwelijksbootje te stappen. Hij is op zoek naar een gat in zijn agenda zodat ze het huwelijk kunnen gaan plannen.

Het duo was onlangs samen in Dubai en naar verluidt heeft Sushant Ankita daar ten huwelijk gevraagd. Hij vroeg haar eerder enkele jaren geleden op nationale televisie ook ten huwelijk tijdens de opnames van Jhalak Dikhla Jaa.

Volgens vrienden wordt het een traditionele Rajput bruiloft die zal plaatsvinden in Udaipur of Jaipur. Of ze zullen het huwelijk in Indore of Delhi laten plaatshebben, omdat de families daar wonen. Wat er precies gaat gebeuren is dus niet duidelijk, maar we hopen dat de planning snel wordt gemaakt want dan hebben we weer een huwelijk om naar uit te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.