Zoon Anil Kapoor stort in

harshvardhankapoor01De opnames van de film Mirziya van Rakeysh Omprakash Mehra werden stopgezet nadat hoofdrolspeler Harshvardhan Kapoor op de set instortte. Vader Anil Kapoor en moeder Sunita Kapoor haasten zich met spoed naar de staat Rajasthan waar de film wordt opgenomen.

Volgens ooggetuigen was de acteur bezig met een scene waarin hij aan het paardrijden was. Van het een op het andere moment viel hij van het paard af. Het ongeluk is velen niet opgevallen, omdat ze druk naar de monitor staarden. Harshvardhan leek in orde en stond op voor de volgende ronde. Hoewel hij aangaf duizelig te zijn ging hij gewoon door tot het moment dat hij instortte. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Zijn CT-scan toonde een kleine hoofdwond. Daarnaast liep hij verwondingen op aan zijn voeten. Hij moet goed rusten en na enkele dagen volgt een nieuwe checkup.

Mirziya is het filmdebuut van Harshvardhan en Saiyami Kher. Zij is het nichtje van Tanvi Azmi. De film staat gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.