Arjun doet mij denken aan Amitabh Bachchan

arjunkapoor-amitabhProducent Sanjay Kapoor zegt dat zijn neefje Arjun hem tijdens de opnames van de film Tevar zeer deed denken aan de legendarische Amitabh Bachchan. Het gaat dan vooral om de combinatie van realisme en stijl.

“Tijdens de opnames realiseerde ik mij dat Arjun’s lichaamstaal buitengewoon is, vooral wanneer je kijkt naar de actiescones. Acties is niet alleen maar rennen, springen, slaan en schoppen of het doen van een stunt. Het gaat om je lichaamstaal en hoe geloofwaardig dit is. Arjun heeft een mooie manier van rennen en dat ziet er dramatisch uit, net als Big B vroeger had…of nog steeds heeft zelfs.”

Hij voegt toe dat hij Arjun niet vergelijkt met Amitabh Bachchan maar geeft aan dat Amitabh Bachchan, ondanks het gebrek aan sixpacks en spieren, de vechtscones geloofwaardig wist over te brengen. “En dat heeft Arjun ook!”

Tevar, met in de hoofdrollen Arjun Kapoor, Manoj Bajpayee en Sonakshi Sinha, staat gepland voor een release op 9 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.