Rajkummar Rao denkt nog niet aan trouwen

Rajkumar_rao_patralekhaZe zijn al drie jaar bij elkaar, maar van een huwelijk is nog lang geen sprake.

Rajkummar Rao en Patralekha, wiens echte naam Anita Paul is, worden overal samen gespot. Van evenementen tot aan winkelcentra, vakanties en rode lopers. Ze hebben er ook nooit een geheim van gemaakt dat ze samen zijn.

“Ik ben erg trots op mijn relatie met Patralekha. We zijn nu al meer dan drie jaar bij elkaar.” Het koppel is alleen niet zeker of ze op dit moment aan een huwelijk moeten denken. Niet omdat ze onzeker zijn over hun relatie, maar beide acteurs hebben het gevoel dat de relatie geen bevestiging nodig heeft in de vorm van een document.

“Het is niet dat ik niet geloof in het huwelijk. Daar geloof ik zeer zeker in. Ik geloof alleen niet in een document. Ik ben van mening dat als twee mensen liefde en respect hebben voor elkaar, dan hebben ze verder niets nodig. Het gaat om liefde en vertrouwen en die zijn het belangrijkst in een relatie. En daarnaast hebben we nog genoeg tijd. Zij is pas 24 en ik ben net 30 geworden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.