“Alone is meer dan alleen een horrorfilm”

bips-raaz3-Bipasha Basu zegt dat haar aankomende film Alone meer is dan alleen maar horror. De film gaat ook de relatie van het echtpaar. Alone is geregisseerd door Bhushan Patel en de mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door tv-acteur Karan Singh Grover.

“Alone is niet alleen maar een horrorfilm. Het is een gepassioneerd realistisch liefdesverhaal.Iedereen die getrouwd is of in een relatie zit zal zich kunnen identificeren met wat we laten zien. De film is niet alleen ‘sexy’, maar er is ook veel diepte”, aldus Bipasha.

Bipasja spreekt ook vol lof over haar tegenspeler Karan, die met deze film zijn filmdebuut maakt. “Hij is zeer getalenteerd en heeft veel potentie. Hij ziet er goed uit, kan dansen en zijn emotionele scenes zijn krachtig.”

Alone is een remake van de gelijknamige Thaise film uit 2007 en staat gepland voor een release op 16 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.