“Ik spreek mijn zoon bijna niet”

anil-kapoor1De dochters van Anil Kapoor, Sonam Kapoor en Rhea, hebben hun stempel in de filmindustrie al gedrukt en nu is het de beurt aan zijn zoon Harshvardhan.

De jonge Kapoor werkt momenteel aan zijn debuutfilm in Rajasthan, zegt zijn vader. “Hij zit momenteel in Rajasthan voor Rakesh Mehra’s film. Ik spreek hem eigenlijk bijna niet. Hij is zo geconcentreerd bezig dat hij alleen maar aandacht heeft voor zijn personage. Hij komt pas terug in januari.”

De film waar Harshvardhan zijn acteerdebuut mee maakt is getiteld Mirziya. De film is geïnspireerd door het tragisch Punjabi volksverhaal Mirza Sahiban. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Saiyami Kher.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.