“PK is briljant maar ik heb er ook problemen mee”

pknewposter-480Rajkumar Hirani’s nieuwste film PK ontving gemengde reacties van het publiek. Terwijl een deel laaiend enthousiast is over de film, hebben anderen kritiek op de manier waarop bepaalde elementen in beeld zijn gebracht en noemen de film anti-hindoe.

Ook Juhi Chawla zegt problemen te hebben met de film. Ze uitte haar mening op Twitter. “Ik heb wel enkele problemen met de inhoud van PK. Ik ben het eens met veel dingen, maar ook oneens met andere. DAT is het teken van een goede film.”

Juhi is een groot fan van Rajkumar Hirani en zegt dat de film ons stof tot nadenken geeft. “Ik ben altijd een groot Raju Hirani fan geweest … en na het bekijken van PK is mijn respect voor hem alleen maar grootser…!! Het is Briljant !! Mijn felicitaties aan Aamir, Raju en het hele team van PK”

De film heeft op Twitter voor heel wat opschudding gezorgd met de hashtag #BoycottPK, die als trending topic verscheen, voor het beledigen van de religieuze gevoelens.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.