Bipasha ontkent relatie met Karan Singh Grover

BipsKaranAl enige tijd doen geruchten de ronde dat de relatie tussen Bipasha Basu en Harman Baweja voorbij is. De onlangs gescheiden Karan Singh Grover, Bipasha’s tegenspeler uit de film Alone, zou de oorzaak zijn van de breuk. Bipasha is alle speculatie nu zat en ontkent het gerucht.

“Nee, ik heb geen romantische relatie met Karan. Dit zijn allemaal roddels. Het feit dat twee mensen bij elkaar zijn of juist niet weten alleen die twee personen. Dat is niet vanwege een derde persoon. De derde persoon raakt er pas bij betrokken wanneer er een probleem ontstaat tussen de twee. Dat is mijn kijk op een relatie. Karan en ik kunnen ontzettend goed met elkaar opschieten en voelen ons comfortabel bij elkaar.”

Die ‘chemie’ is wel te merken als je kijkt naar de videoclip Katra.

“Toen we met de film begonnen waren we op de hoogte van problemen die zich afspeelden in zijn priveleven. Wat ik zeer waardeer in hem is dat hij zo bescheiden is. Meestal willen mensen je imponeren, maar hij komt gewoon binnen zoals hij is.”

Ze voegt toe dat ze hem als goede vriend beschouwd. “Ik zou kunnen zeggen dat Karan een goede vriend is geworden, want we lijken qua persoonlijkheid ook vrij veel op elkaar. Ook hij is eerlijk, eenvoudig, oprecht en heeft een geweldig gevoel voor humor.”

“Hij houdt ervan om genegenheid te tonen. Hij doet dingen als ijsjes of koffie halen en dan niet alleen voor een persoon, maar direct voor iedereen. Dat laat zien dat hij een goed hart heeft. Soms zegt hij domme dingen en komt hij in de problemen, maar dat is wie hij is.”

Bipasha is duidelijk onder de indruk van KSG en misschien dat ze ooit bij elkaar komen. Ze zien er samen in ieder geval superleuk uit! Vind je ook niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.