Aamir Khan als worstelaar

aamir-khan-lookHet nieuws dat Aamir Khan even een pauze inlast na PK heeft veel fans teleurgesteld, maar de acteur lijkt nu toch een film te hebben getekend.

De film is getiteld Dangal en wordt geregisseerd door Nitesh Tiwari. De opnames staan gepland voor volgend jaar, maar Aamir is nu al begonnen met een rigoureuze training. Hij speelt namelijk een worstelaar in de film.

De acteur ziet er enigszins breder uit de laatste tijd. “Dat klopt”, zegt zijn trainer. “Hij is spiermassa aan het opbouwen…hij werkt aan een bredere borstkas en grotere spieren. Hij krijgt een uitgebreide training om het soort lichaam te vormen dat op het lichaam van een worstelaar moet lijken.” Hij voegt toe dat Aamir ongeveer twee uur per dag traint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.