Kangana in een relatie met Hrithik?

KanganaHrithikEnkele maanden geleden maakte Kangana Ranaut bekend dat ze aan het daten is. Meer dan dat wilde de 27-jarige actrice niet kwijt, omdat ze zeker wil zijn voordat ze de relatie bevestigd.

“Mijn liefdesleven is spannend. Als je verliefd bent, moet je er zeker van zijn voordat je dingen openbaar maakt. Ik hoop dat het werkt.”

Maar volgens insiders is nu bekend wie die man is en het is niemand minder dan Hrithik Roshan. Een paar maanden geleden was de scheiding er nog niet officieel doorheen en Kangana wist niet waar de relatie naar toe zou leiden. “Liefde is bijzonders, dus ik hoop dat ik er binnenkort wel over kan praten.”

Hrithik en Kangana zijn niet bereid om te praten over hun relatie, maar volgens insiders blijkt dat de twee behoorlijk serieus zijn. Ze zijn al zeven jaar bevriend en werkten samen in Kites en Krissh 3.

Toen Kangana werd gevraagd of deze relatie naar een huwelijk zou leiden antwoordde de actrice volmondig nee. “Ik ben niet zo’n persoon. Het zal erg moeilijk worden voor mij om zo’n regeling te treffen. Ik ben op zoek naar een metgezel en ik hoop dat ik mijn zielsverwant krijg. Ik waardeer de reis en man-vrouw band. Ik ben een zeer spiritueel persoon en zeker wanneer het gaat om de liefde.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.