Tiger Shroff vervangt Shahid Kapoor in Heer and Raanjha

TigerShroffActeur Tiger Shroff, die eerder dit jaar een fantastisch debuut maakte met de film Heropanti, vervangt Shahid Kapoor in de film Heer and Raanjha.

Regisseur Shabbir Khan (Heropanti) maakte in 2010 bekend dat Shahid de hoofdrol zou spelen in zijn film Heer and Raanjha. De vrouwelijke hoofdrol zou worden vertolkt door Deepika Padukone. Het script was destijds nog niet helemaal klaar en beide acteurs besloten op te stappen.

Drie jaar later hebben Shabby en producent Sajid Nadiawala besloten te gaan voor Tiger. De vrouwelijke hoofdrol is nog niet bekend. Het gerucht gaat dat Kriti Sanon en Jacqueline Fernandes zijn benaderd voor de rol.

De opnames van Heer and Raanjha staan gepland voor januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.