Anushka Sharma ontkent verloving

Anushka-Virat1Anushka Sharma en Virat Kohli hebben recent hun relatie bevestigd. Weliswaar met niet zoveel woorden, maar het moge duidelijk zijn dat de twee samen zijn.

Nu er niet meer gespeculeerd kan worden over de relatie doen er nu geruchten de ronde over een mogelijke verloving. De ouders zouden elkaar al hebben ontmoet en Anushka zou na PK serieus nadenken over de volgende stap.

Tijdens een interactie met fans voor de promotie van haar aankomende film PK kreeg ze een vraag over de mogelijke verloving. Ze ontkende dit in alle toonaarden. “Ik ben niet verloofd en dat gaat ook nog lang niet gebeuren. Ik heb geen tijd, de ruimte of het juiste platform gevonden om mij te verduidelijken en te zeggen wat ik wil zeggen, maar hier ben ik dan en wat ik hier schrijf is waar.”

De actrice speelt op safe en houdt haar liefdesleven privé en balanceert dit uitstekend met haar professionele leven. Dit is een dame die weet wat ze wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.