Virat Kohli bevestigt relatie met Anushka Sharma

Anushka-Virat1Er is veel te doen over de relatie tussen Anushka Sharma en cricketer Virat Kohli. Vorige week zei Anushka dat ze liever niet over haar priveleven spreekt en dit privé houdt zoals is bedoeld. Nu bevestigt Virat in een interview dat hij een relatie heeft met Anushka, maar vraagt het publiek en de media om de relatie te respecteren.

“Iedereen ziet het. We hebben niets te verbergen en we proberen dit ook niet. Ik wil niets hebben om te verbergen. Maar wanneer keer op keer dezelfde vraag wordt gesteld dan kan je daar moe van worden.”

Hij voegt toe dat het wel duidelijk is dat er sprake is van een relatie en dat mensen niet zo nieuwsgierig moeten zijn. “Als je meerdere malen samen wordt gespot en mensen vragen daarna nog steeds of er sprake is van een relatie…dat is een kwestie van je gezonde verstand gebruiken. Als je het al weet, waarom stel je die vraag dan?”

“We willen niet spreken over ons priveleven, want het is prive en dit moet door de media en een ieder worden gerespecteerd”, aldus Kohli.

Wat vind jij van dit koppel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.