Salman Khan introduceert Lulia als zijn ‘vriendin’

SalmanLuliaHet privé-leven van Salman Khan is een veel besproken onderwerp. Nu zijn zusje is getrouwd rest de vraag wanneer Salman in het huwelijksbootje zal stappen. En het lijkt er nu op dat die dag wel eens sneller zou kunnen komen dan gedacht.

Tijdens het huwelijk van Arpita waren Salman en de Roemeense Lulia Vantur onafscheidelijk. De 49-jarige acteur introduceerde haar bij vrienden en familie als zijn vriendin. Een goede vriend van de familie bevestigt het nieuws.

“Ze waren altijd samen. Recent waren er geruchten waar hij gelinkt werd aan Jaqueline Fernandez en Daisy Shah, maar hij is helemaal gek op Lulia. Zij wordt ook door de familie volledig geaccepteerd.”

Salman ontmoette de Roemeense schone in Dublin tijdens de opnames van Ek Tha Tiger. Lulia’s ex Marius Moga hielp Salman de rechten te bemachtigen van een Roemeens lied, dat later in de film Bodyguard werd gebruikt. Lulia en Marius beëindigden hun relatie een jaar later.

Lulia Vantur was in een cameo te zien in de film O Teri. Of ze in meer Bollywoodprojecten te zien zal zijn is onduidelijk.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.