Saif liever niet in film met SRK

Saif-Ali-Khan-1Zelfs na de rampzalige film Humshakals heeft Saif Ali Khan’s populariteit geen schade opgelopen. Fans kijken uit naar zijn volgende film Happy Ending.

Veel fans hopen echter al jaren, na het grote succes van Kal Ho Na Ho en het keerpunt in Saif’s carrière, op een nieuwe samenwerking tussen Saif Ali Khan en Shah Rukh Khan. “Maar dat gaat niet gebeuren”, aldus Saif in een interview.

“Het heeft lang geduurd voordat ik van tweede hoofdrol doorstroomde naar de hoofdrol in een film. Ik wil niet terug. Ik speel liever de hoofdrol in een Illuminati film. Ik denk ook niet dat ik ooit weer een rol krijg als die in Kal Ho Na Ho met Shah Rukh Khan. Acteurs willen meer. We worden verwend en ontwikkelen het gevoel dat we belangrijk genoeg zijn voor de hoofdrol.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.