Ranbir Kapoor scheldt paparazzi uit

ranbir-kapoor-pictureRanbir Kapoor heeft altijd een haat-liefde verhouding gehad met de media. Soms weigert hij te poseren en soms laat hij zijn middelvinger zien, maar dit keer verloor hij zijn geduld.

De acteur liep zijn nieuwe appartement binnen met vriendin Katrina Kaif. Dat is wanneer hij paparazzi zag zitten. Ranbir was het zat en begon de fotografen weg te jagen. Hij rende op hen af en begon ze uit te schelden. Het lukte de jongens om op tijd weg te komen. De jongens ontsnapten, maar Ranbir nam de rugzak met de camera en wat apparatuur mee.

Ranbir was vorig jaar ook zeer teleurgesteld in de media toen foto’s van zijn vakantie in Ibiza werden gepubliceerd. Bij terugkomst was hij chagrijnig en stak hij zijn middelvinger op. In het verleden heeft hij ook de camera van een fotograaf uit handen geslagen.

Het is duidelijk dat Ranbir geïrriteerd raakt, danwel een hekel heeft, aan het gedrag van de pers. Hij doet zijn uiterste best om zijn privé-leven af te schermen, maar dat is blijkbaar niet genoeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.