Jaya Bachchan noemt HNY ‘onzinnig’

Jaya-Bachchan-Het is algemeen bekend dat Jaya Bachchan geen blad voor de mond neemt wanneer ze haar mening uit. Tijdens een literatuurfestival in Mumbai sprak zij over het gebruik van literatuur binnen de filmindustrie, waar ze haar mening gaf over de huidige stand van zaken in Bollywood.

“Cinema vandaag de dag gaat niet meer over de kunst van het vertellen, maar meer om geld. Goede films krijgen de benaming ‘art house cinema’. Wat betekent dat? Alle cinema is kunst.”

Dat gezegd hebbende, uitte ze echter kritiek op de succesvolle film Happy New Year. Ondanks dat zoonlief Abhishek Bachchan deel uit maakt van deze film weerhield dit haar er niet van haar mening publiekelijk aan te kondigen.

“Happy New Year is de meest onzinnige film die ik de afgelopen jaren heb gezien. Ik heb de film alleen bekeken, omdat Abhishek een van de hoofdrolspelers is. Ik vertelde hem dat hij een geweldige acteur is als hij zo dom kan acteren. Ik kan geen deel uit maken van de huidige films en daarom doe ik ook geen films meer.”

De rest van de Bachchan familie was geschokt en is naar verluidt bezig om de schade te beperken door excuses aan Shah Rukh Khan aan te bieden. Amitabh Bachchan stuurde SRK een sms waarin hij benadrukte dat het niet haar bedoeling was om gevoelens te kwetsen.

4 REACTIES

  1. Om shanti Om en Main Hoon Na waren nog beter
    Snap niet hoe films als deze geen 100 crore halen.
    En ze zijn beter dan die films die nu uitkomen.
    Alles gaat nu om die 100 crore.

  2. Ze verteld gewoon de bittere waarheid. Niks mis mee toch? Ieder zijn eigen mening. Ik neem aan dat srk daar wel tegen kan. De film was immers ook een kassucces.
    Bollywood gaat echt zwaar achteruit met al die onzinnige films. Het gaat bijna alleen maar om schaarsgeklede dames die als lustobject worden gezien door de mannelijke hoofdrolspelers. Ze hebben geen enkele verantwoordelijkheid naar de maatschappij. Het gaat alleen maar om de centen. Mensen in India gaan hier een keer genoeg van krijgen, waardoor de filmindustrie zal instorten. Althans dat hoop ik, want alleen dan zullen we verandering zien.

    Waar zijn toch die films gebleven die je met de hele familie kunt zien? Ik zie ze niet meer.

  3. Ik vond HNY ook geen leuk film, maar er zijn wel leuke films: Rab Ne Bana Di Jodi, My Name Is Khan, Jab Tak Hai Jaan, 2 States van arjun kapoor, allemaal leuke filmen. Beter dan het rest van wereld.
    hollywood films zijn niks waard.

  4. Ja ben met de mening eens ze moeten weer familie films maken veel leuker, aan het einde van volgende jaar komt er weer een nieuwe film van Sanjay leela bhansali ik weet niet wat ik van hem nog kan verwachten na ram leela, maar als je zindagi na milengi dobara hebt gezien en het leuk vond kan je met spanning afwachten, want de regiseur komt weer met een nieuw film

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.