Waarom SRK koos voor de film Fan

srk003Superster Shah Rukh Khan, wiens nieuwste film Happy New Year een groot succes is, maakt zich op voor zijn volgende film getiteld Fan.

SRK koos deze film omdat hij na twee intense films een wat rustigere film wilde doen. “Na het maken van twee grote films wil je als acteur iets anders. Ik wilde een intense, maar toch wat rustigere film doen.”

Regisseur Maneesh Sharma benaderde de acteur met hetzelfde onderwerp die hij acht jaar geleden aan hem voorstelde. Het script was klaar en hij had alleen SRK nodig. “Ik besprak het met Aditya Chopra en ik heb meteen ja gezegd.”

Op dit moment werkt de acteur gelijktijdig aan twee films, Fan en Raees. “Ik had graag een vakantie gepland na de release van Happy New Year, maar ik werk nu aan Fan. En ook Raees zal in 60 tot 70 dagen zijn afgerond.”

Terwijl Raees staat gepland voor een release in juli, verschijnt Fan in augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.