Dansen voelde niet ongemakkelijk voor Ajay Devgn

ajay-devgn-sosAjay Devgn houdt niet van dansen, toch geeft hij dit opnieuw een kans in zijn nieuwste film Action Jackson. En met een choreograaf en regisseur als Prabhu Deva verwacht je uiteraard enkele dansnummers.

Ajay voelde zich niet ongemakkelijk of oncomfortabel tijdens de training of opnames. Prabhu Deva heeft namelijk speciaal voor Ajay danspassen bedacht die passen bij zijn lichaamstaal.

“Ik volgde Prabhu en deed alles na wat hij mij vertelde. Het beste is dat hij pasjes had bedacht die bij mij passen. Hij heeft eerder gezegd dat wanneer hij met acteurs werkt hij danspasjes bedenkt die aansluiten op de lichaamstaal van de desbetreffende acteur. Het voelde dus totaal niet ongemakkelijk”, aldus de 45-jarige acteur.

Prabhu Deva was blij dat hij Ajay aan het dansen heeft gekregen. “Normaal gesproken danst hij niet. We hebben hem zeer stijlvol leren dansen. Als je het ziet, dan weet je wat ik bedoel.”

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd.

Actie Jackson, met in de hoofdrollen Ajay Devgn, Sonakshi Sinha en Yami Gautam, staat gepland voor een release op 5 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.