Kushal en Gauahar weer bij elkaar?

gau-kushalKort geleden brak Kushal Tandon het nieuws op Twitter dat de relatie tussen hem en Gauahar was afgelopen. Het schokte fans van het duo, maar het lijkt erop dat iedereen weer kan lachen want naar verluidt zijn Kushal en Gauahar weer bij elkaar. Volgens Kushal was het berichtje op Twitter een impulsieve reactie na een heftige ruzie.

“Gauahar is een heel aardig meisje. Ik hield van haar altijd en ik hou nog steeds van haar en zij van mij. Alles gaat nu weer goed tussen ons. Elke relatie heeft te maken met ruzies, je wordt boos, je verbreekt de relatie, maar daarna maak je het weer goed. Dit was een reactie na een heftige ruzie.”

Zijn excuus is blijkbaar dat hij een echte Punjabi is. “Ik word snel boos. Ik ben een boze jonge Punjabi. Maar mijn boosheid verdwijnt ook weer snel. Ik ben een eenvoudige jongen. Mensen houden van mij zoals ik ben en om eerlijk te zijn ben ik nog steeds een kind.”

Op Twitter schreef hij: “Er komt een tijd in je leven wanneer boosheid het overneemt van logisch nadenken. Dit overkwam mij toen ik sprak over de liefde van mijn leven Gauahar. Het was allemaal niet waar. Het kwam allemaal voort uit boosheid. Wanneer twee mensen met een verschillende opvoeding bij elkaar komen discussiëren ze over alles…van opvoeding tot aan religie. Ook Gauahar en ik hebben dat soort gesprekken, net als elk ander koppel. Het betekent niet dat een van ons de ander probeerde te overtuigen wat beter is. Ik heb dit verkeerd uitgelegd. Haar respect is mijn respect. Mensen die nu twijfelen aan haar integriteit twijfelen aan die van mij.”

Kushal zegt niet expliciet dat ze weer bij elkaar zijn, maar alles is weer goed. Gauahar heeft gedurende deze hele mediacircus rondom Kushal en zijn tweet netjes haar mond gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.