Happy New Year al in 100 crore club

happy-new-year-bwDe Diwali release Happy New Year is binnen een weekend al toegetreden tot de 100 crore club en daarmee is dit de film die het snelst 100 crore wist te verdienen.

Op zaterdagochtend werd bekend dat de film al ruim 82.67 crore had verdiend. In totaal verdiende de film binnen het eerste weekend 108.86 crore waarmee het de vorige records van Dhoom:3, Kick en Bang Bang wist te verbeteren.

Happy New Year is geregisseerd door Farah Khan en geproduceerd door Red Chillies Entertainment. De film, met in de hoofdrollen Deepika Padukone, Shah Rukh Khan, Abhishek Bachchan, Sonu Sood, Boman Irani en Vivaan Shah, opende vrijdag met gemixte reacties maar na het eerste weekend lijkt het alsof een groot deel van het publiek zich toch aardig heeft vermaakt tijdens de film.

3 REACTIES

  1. Hoezo is die 16 plus film?? dat snap ik niet…ging naar bioscoop en de kids mochten niet kijken want het is 16 jaar en ouder film.

  2. ja ik weet het maar je moet op internet gaan zoeken is toch gratis ben je ook zo een fan van deepika
    i love deepika xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxlove youxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcome please in the netherlandsxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.