DDLJ blijft in de bioscoop

DDLJDilwale-Dulhania-Le-Jayenge_Poster_LandscapeDe film Dilwale Duhania Le Jayenge (DDLJ) was het debuut van regisseur Aditya Chopra. De film speelt al sinds haar release op 20 oktober 1995 onafgebroken in de bioscoop Maratha Mandir in Mumbai.

In de maand december draait de film 1000 weken en het theater heeft geen plannen om DDLJ uit de programmering te halen.

Ondanks een voorspelbaar plot komen filmliefhebbers nog steeds met alle liefde naar de bioscoop om deze film op het witte doek te bekijken, ondanks het feit dat de film online en op DVD beschikbaar is en de vele herhalingen op diverse televisiezenders.

“Het bezoekersaantal daalt niet. De film draait dagelijks om 11:30 uur. Ieder weekend zit het vol en op doordeweekse dagen zitten shows vaak voor 50 procent vol”, zegt Manoj Desai, algemeen directeur van Maratha Mandir.

“Aditya Chopra en ik blijven de film net zo lang draaien in Maratha Mandir als wij willen”, voegt hij toe.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.