“Positiviteit is onzinnig”

Hrithik-RoshanHrithik Roshan geniet momenteel met volle teugen van het succes van zijn nieuwste film Bang Bang. Maar dat is niet te danken aan zijn positieve levenshouding, want die heeft hij niet.

“Ik ben geen positief persoon. Naar mijn mening is positiviteit stom en onzinnig. Positiviteit werkt nooit. Als je telefoon kapot is en je blijft zeggen dat het niet kapot is, zal dat een verschil maken?”

“Het heeft geen zin om positief te zijn over iets dat feitelijk juist is. Dus we moeten stoppen met de boodschap dat mensen positief moeten zijn. Positiviteit is nooit het antwoord. Het antwoord ligt in bewijzen. Als je telefoon kapot is, moet je nadenken over de andere dingen in je leven die nog intact zijn en dat geeft je een goed gevoel. Niet blijven zeggen: Het komt goed. Werk eraan.”

Ben jij het eens met zijn filosofie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.