Alia Bhatt is ‘Number One Virus’

alia bhatt 3Alia Bhatt is momenteel in Engeland voor de opnames van haar nieuwe film. In een interview reageert de jonge actrice op enkele zaken die zich de afgelopen tijd hebben afgespeeld zoals trending topic zijn op sociale media en hoe zij een bedreiging zou vormen voor Katrina Kaif.

Alia was de afgelopen tijd meerdere malen trending topic op veel sociale media. Met de video Genius of the Year, een spoof op Alia zichzelf of de video Going Home waarin wordt getoond wat er zou moeten gebeuren wanneer een meisje strand langs de weg en jongens haar ‘willen helpen’. Dit alles heeft haar de bijnaam ‘number one virus’ opgeleverd.

“Echt waar? Dat klinkt niet goed of wel? Maar het is wel cool. Ik ben populair op een gevaarlijke manier. Nou, ik mag geen populariteit verliezen.”

In recente berichten was ook te lezen dat Alia een bedreiging vormt voor Katrina Kaif. Het ging dan niet om het IQ van dames, maar een vergelijking wat betreft acteerprestaties en succes.

“Hoe kan ik een bedreiging voor Katrina zijn? Kijk eens waar zij is. De media verzint dit allemaal alleen om twee actrices tegenover elkaar te zetten en haat te zaaien.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.