“Deepika had het altijd in zich om een ster te worden”

DeepikaDeepika Padukone is in zeven jaar tijd, na haar debuut in Om Shanti Om, uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde actrices in Bollywood. Shah Rukh Khan zegt dat zij het altijd in zich had om een ster te worden.

“Deepika heeft zelf de weg vrijgemaakt voor haar eigen succes. Ze had het altijd in zich om een ster te worden. Het succes heeft ze helemaal aan zichzelf te danken.”

“Toen we met haar in Om Shanti Om begonnen was een van de eerste nummers die we opnamen Aankhon Mein Teri. We lieten dit destijds zien aan Amitji (Amitabh Bachchan). Hij reageerde direct met: Zij is een ster.”

Het enige advies dat SRK haar al die jaren heeft gegeven is: “Doe altijd een film waarbij je je comfortabel voelt met de mensen om je heen. En ze heeft prachtige keuzes gemaakt…of het nu gaat om Cocktail of Finding Fanny.”

Deepika is eind deze week te zien in haar nieuwe film Happy New Year, samen met Shah Rukh Khan, Abhishek Bachchan, Boman Irani, Sonu Sood en Vivaan Shah.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.