Liefde tussen Kushal Tandon en Gauhar is voorbij

gau-kushalNa Tanisha Mukherjee en Armaan Kohli is nu ook een eind gekomen aan de relatie tussen het andere Big Boss-koppel Kushal Tandon en Gauahar Khan. Het nieuws werd door Kushal via Twitter bekend gemaakt.

“Er is niets geen Gauahal meer jongens..het spijt me dat ik dit nieuws moet brengen…. Gauahar en ik zijn niet meer samen… liefde en vrede.”

Het stel werd door fans Gauahal genoemd.

Dat de relatie op de klippen is gelopen komt voor velen echter niet als verrassing. Tijdens hun verblijf in het Big Boss huis leek de relatie een publiciteitsstunt. Echter, nadat het programma ten einde liep bleef het stel bij elkaar.

Ze zagen er verliefd uit, maar de problemen begonnen al snel met Kushal die weer naar de fles greep. Dit was zeer moeilijk voor Gauahar. Daarnaast staat Kushal binnen de televisiewereld bekend als een ‘player’ en de vraag was dan ook hoe lang hij deze relatie zou volhouden.

Volgens een vriendin van Gauahar is zij door haar vriendenkring verscheidene keren gewezen op het feit dat deze jongen niet goed voor haar zou zijn. “Ze wilde het niet horen, want ze was verliefd.”

Het koppel was voor het laatst samen de zien in de videoclip van het nummer Zaroori Tha van de Pakistaanse zanger Ustad Rahat Fateh Ali Khan. Ironisch genoeg ging het nummer over een relatiebreuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.