Happy New Year duurt maar liefst 3 uur

happy-new-year-bwFarah Khan trekt zich niets aan van de huidige trend dat films korter moeten zijn dan 3 uur. Haar nieuwe film Happy New Year is daarom maar liefst 188 minuten. Dat maakt de film 3 uur en 8 minuten lang.

De film, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Abhishek Bachchan, Boman Irani, Sonu Sood en Vivaan Shah, is een echte masalafilm gevuld met alle glamoureuze elementen als drama, actie, komedie, muziek en dans. Er zijn cameo’s van Anurag Kashyap, Vishal Dadlani, Sajid Khan, Kareena Kapoor en Dino Morea.

Happy New Year is geproduceerd door Red Chillies Entertainment en staat gepland voor een release op 24 oktober. De film wordt in Dubai en Engeland uitgebracht op 23 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.