Familie Tanisha blij dat relatie met Armaan voorbij is

Armaan-Tanishaa1De relatie tussen Tanisha Mukherjee en Armaan Kohli is voorbij. Recent werd door zanger Mika Singh het huwelijk tussen deze twee acteurs aangekondigd, maar nu blijkt dat de relatie al op de klippen was gelopen.

Op Twitter kondigde Armaan de break aan. “Jongens, het is moeilijk geweest, maar de waarheid is dat niets het waard is om ongelukkig te zijn. Ik wens iedereen geluk toe.”

Tanishaa zei het volgende over de relatiebreuk: “Er zullen momenten in je leven komen dat je moet kiezen tussen liefde of respect. Kies altijd voor respect, want er is geen liefde zonder respect. Liefde zonder respect is altijd vluchtig, maar respect kan uitgroeien tot duurzame liefde.”

In een recent interview zegt Tanisha dat zij ervoor koos om na de break stil te blijven. Ze zegt dat het huwelijk niet iets is dat je van de een op het andere moment kan beslissen. Zij is van mening dat je moet nadenken voordat je die stap neemt. Ze voegt toe dat zij en Armaan twee totaal verschillende mensen zijn met verschillende ideologieën en dat werkt niet.

De 36-jarige Tanishaa zegt dat haar moeder geen druk uitoefent wat betreft het onderwerp trouwen. Sterker nog, ze zou het niet eens erg vinden als ze samenwoont en kinderen krijgt. Maar Tanisha geeft wel toe dat haar moeder een probleem had met Armaan.

De familie van de actrice staat volledig achter haar beslissing en moeder Tanuja en zus Kajol weten dat Tanishaa uiteindelijk de goede beslissing zal nemen in alles wat ze doet.

Armaan is inmiddels over de relatiebreuk heen en is alweer gespot met een nieuwe dame.

Tanishaa en Armaan ontmoette elkaar in het huis van het programma Big Boss. De relatie verliep enige tijd erg goed, maar op een of andere manier wist iedereen dat dit nooit lang zou duren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.