Getuige wijst Salman aan als bestuurder

Salman-zwaaitEen getuige van het ongeval in 2002, waarbij een Toyota Land Cruiser uit de bocht vloog en een vijf mensen aanreed, identificeert acteur Salman Khan als de bestuurder van het voertuig.

Al bijna 12 jaar claimen de advocaten van Salman Khan dat hij niet achter het stuur van het voertuig zat. Maar nu komt een parkeerwachter van het JW Marriot Hotel naar voren en claimt Salman achter het stuur te hebben gezien. Hij beweert tevens dat de acteur hem Rs 500 fooi had gegeven. De getuige voegt toe dat zanger Kamal Khan op de achterbank zat, schuin tegenover Salman Khan.

Een tweede getuige verklaart dat mensen schreeuwden dat de acteur uit zijn auto moest komen. In mei verklaarde een andere getuige dat hij de acteur zag uitstappen via de deur aan de rechterzijde.

Het proces wordt vervolgd op 5 november.

3 REACTIES

  1. Zet Salman niet in kwaad daglicht! Die zogenaamde “getuigen” hebben er 12 jaar over gedaan Salman te identificeren! Er zijn videos op youtube van nieuwszenders waar de belangrijkste “getuige” openlijk zonder enig schaamte zegt dit verhaal te blijven vertellen tot hij geld van Salman ziet.
    Die zogenaamde watchman uit dat hotel bleek helemaal niet op duty te zijn tijdens het ongeluk.
    Menig anderen verklaren het incident ook gezien te hebben, en dat Salman van achter direct is uitgestapt om de gewonden naar het ziekenhuis te brengen. Politie agenten in Mumbai hebben documenten waar verklaringen op stonden, eerder dit jaar, dat Salman onschuldig is verduisterd, vandaar dat het proces nog steeds aan de gang is, het zou eind juli afgerond moeten zijn geweest. En last but not least, in de afgelopen 12 jaar hebben de belangrijke “getuigen” elke keer een ander verhaal verteld. En dit zijn slechts een kleine greep uit de zoveel dingen die erop wijzen dat mensen uit zijn op geld. Zo dom als dat de rechter is die daar zit is de media ook door dit soort shit te verspreid!! Salman heeft ook gezegd dat God de grootste adalat is, als God vind dat hij hiervoor moet boete zal hij het accepteren. Maar niemand zal ook maar 1 cent rishwat uit zijn zak krijgen MIND IT! Get your facts right voor je nieuws verspreid.

  2. Maar nu komt een parkeerwachter van het JW Marriot Hotel naar voren en claimt Salman achter het stuur te hebben gezien???? Wat eeen sukkel zeg!! wilt hij ook even famous zijn na 12 jaar, had het dan eerder gemeld lozer.Deze case moet gewoon sluiten of straffen slaat echt werkelijk nergens op, tijdvoorspilling laat gewoon salman khan met rust hij heeft ook wat beters te doen, dan deze onzin.

  3. Dus dat Raju chacha. Opeens sinds Salman meer en meer begon te cashen kwamen er meer en meer “getuigen” tevoorschijn, dagelijks gebeuren de meest gruwelijke hartverscheurende dingen in India, er kijkt letterlijk niemanddd naar om, soms verschijnt er iets in kranten of eventjes in het nieuws daarna gaat het direct de doofpot in. Of de dader telt geld neer en de aanklacht verdwijnt in een vuurkorf. Zowel de overheid als de media zelf zijn schoften.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.