“Mensen die mij bekritiseren zijn onwetend”

sonamkapoor_Sonam Kapoor is altijd in het nieuws, of het nu gaat om haar films of haar controversiële opmerkingen. En opnieuw maakt de actrice een controversiële opmerking dat het publiek weleesns zou kunnen irriteren.

Onlangs werd ze gevraagd naar haar uitgesproken gedrag. “Ja, ik ben een moohfat (Uitgesproken). Iedereen weet dat ik zo ben.”

Hierna volgde de vraag wat ze vindt van mensen die haar beoordelen voor haar openhartigheid. “Het is geen jaloezie … mensen die mij bekritiseren zijn onwetend. Mensen in India zijn onwetend en dat is waarom we geen vooruitgang boeken.”

De actrice is van mening dat mensen niet gekwalificeerd genoeg zijn om over haar te oordelen. “Je kunt iemand niet veroordelen zonder het volledige beeld te zien. Maar ik begrijp het wel, want ze weten niet beter. Wanneer je moet voldoen aan een bepaald beeld van de maatschappij, word je geconditioneerd om je op een bepaalde manier te uiten. Je sluit je af voor andere dingen.”

“Wanneer je dus op een bepaalde manier bent geconditioneerd, is het moeilijk om dat te breken. Ik denk niet dat ze ongelijk hebben, maar ik vind het jammer voor hen. Ik kan ze niet beoordelen.”

De opmerking komt nadat zij door Bollywoodfans bekritiseerd werd vanwege haar acteertalent. Zij noemt hen nu onwetend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.