Priyanka boos op Parineeti?

Priyanka_ParineetiPriyanka Chopra en Parineeti Chopra hebben altijd een zeer goede band met elkaar gedeeld. MAar het lijkt erop dat Priyanka zeer teleurgesteld is in haar nichtje vanwege enkele opmerkingen die zij recent in een interview gaf.

Parineeti sprak recent namelijk over het ‘niet-bestaande liefdesleven’ van Priyanka Chopra en dat viel niet goed bij Priyanka. “Niemand heeft het recht om uitspraken te doen over iemands prive-leven, ongeacht de relatie die ze delen”, zegt een vriend van Priyanka.

“Dit is niet de eerste keer dat Parineeti spreekt over het leven van haar nicht. Ze zijn familie en weten meer over elkaar dan de rest van de wereld. Maar ze moet zich realiseren dat Priyanka een publiek figuur is. Ze doet er alles aan om haar prive-leven zo goed mogelijk te bewaken en dat moet men respecteren. Parineeti zegt altijd dat ze veel bewondering heeft voor Priyanka, maar dat geeft haar nog niet het recht om openlijk over haar prive-leven te spreken.”

Dit is de eerste keer dat er wrijving is ontstaan tussen de nichtjes. Laten we hopen dat ze hun geschillen snel bijleggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.