Bang Bang beter dan Knight and Day

hrithik-roshan-Hrithik Roshan zegt dat zijn aankomende film Bang Bang wel een remake mag zijn van de Hollywoodfilm Knight and Day, maar de actie-thriller heeft zijn eigen elementen die de film beter maken.

“Deze film is beter, veel beter. Waarom zou ik iets doen als ik weet dat het niet beter kan worden dan het origineel? Het is overigens niet dezelfde film.”

“Als je niet wist dat het een remake was, zou het bij het zien van Bang Bang niet eens bij je opkomen. Het is een geheel andere film. Alleen het basisidee van Knight and Day is aangehouden, maar de film is helemaal anders.”

De 40-jarige acteur zegt dat toen Siddharth hem deze film aanbood, hij direct ja zei. “Ik zei ja in 5 seconden. Het idee is geweldig en ik vond het personage cool en leuk! Ik heb altijd een film als deze willen doen. Het grappige is dat kort voordat Sidharth met deze film aankwam, ik Knight and Day op een vlucht had gezien. Ik zei toen tegen mezelf: zo’n film wil ik doen.”

“Ik was erg benieuwd naar deze film te gaan,” zegt hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.