Tanisha Mukherjee en Armaan Kohli gaan trouwen

Armaan-Tanishaa1Nog maar kort geleden ging het gerucht dat de relatie tussen Big Boss kandidaten Armaan Kohli en Tanisha Mukherjee voorbij zou zijn. Het agressieve gedrag van Armaan en de tegenstand van Tanisha’s familie zou de reden zijn. Maar in een krankzinnige wending komt het schokkende nieuws dat het stel heeft besloten om in het huwelijksbootje te stappen. En niemand minder dan zanger Mika Singh maakte het nieuws bekend.

“Goed nieuws vrienden, Armaan Kohli en Tanisha gaan trouwen. Feliciteer ze! Ik ben zo blij! Gefeliciteerd!”, schreef de zanger op Twitter.

Dit is een duidelijke boodschap aan alle mensen die zeiden dat de relatie niet lang zou duren nadat ze het Big Boss huis verlieten. Het koppel heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd, maar Mika Singh is een zeer goede vriend en dus kunnen we hem wel vertrouwen op zijn woord.

Wel blijft de vraag hoe de familie van Tanisha hierover denkt. Het is namelijk geen geheim dat moeder Tanuja noch zus Kajol enthousiast zijn over deze relatie. Wordt vervolgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.