Opnames Bajrangi Bhaijaan in oktober van start

Heroine_Kareena_KapoorDe opnames van Kabir Khan’s nieuwe film, getiteld Bajrangi Bhaijaan, gaan in oktober van start. De film heeft in de hoofdrollen Kareena Kapoor en Salman Khan.

Bajrangi Bhaijaan vertelt het verhaal over een brahmin meisje en een islamitische jongen. Het klinkt een beetje als Kareena’s verhaal, maar de actrice zegt dat de film geen verband heeft met Kareena’s priveleven.

“De film gaat in oktober van start. Het verhaal gaat inderdaad over een moslim man en een brahmin meisje. Het heeft echter niets te maken met mijn persoonlijke leven, maar het is een prachtige verhaal.”

Kareena is van mening dat dit Salman Khan’s beste film ooit zal zijn. “Het is een bijzondere film en Salman is te zien in een rol zoals je hem nooit eerder hebt gezien. Het is een eer om opnieuw met Salman te mogen werken.”

De film wordt geproduceerd door Salman Khan zelf en staat gepland voor een release met Eid in 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.