Manisha Koirala is kankervrij

ManishaKoiralaManisha Koirala is eindelijk kankervrij. De actrice werd in november 2012 gediagnosticeerd met eierstokkanker. Zes maanden lang werd ze intensief behandeld in New York waar ze een operatie kreeg, gevolgd door chemotherapie. Pas in juni 2013 keerde ze terug in Mumbai.

Maar de behandeling is nu volledig voorbij. “Ik ben kankervrij. Mijn behandeling is voorbij en het is afgelopen met de medicijnen.” De laatste checkups waren in juli dit jaar en het resultaat is positief. De actrice moet echter nog wel op haar etenpatroon blijven letten. “Ik ben helemaal vegetarisch. Ik eet alleen biologisch voedsel. Ik mag ook niet teveel rijst en suiker tot mij nemen. Dit zal moeilijk worden.”

Manisha kwam voor het eerst te weten over haar medische aandoening in het Norvic Hospital in Nepal, maar bleef in ontkenning tot meer testen in Mumbai en New York haar ergste vrees bevestigde. De Khamoshi actrice wil de laatste twee jaar van haar leven vergeten als een slechte droom. “Ik wil het vergeten. Ik huiver nog steeds bij de gedachte. Er waren dagen dat ik afgezonderd werd van de rest en een ondraaglijke pijn over mijn hele lichaam voelde.Ik wilde dood.”

“Gelukkig is deze periode voorbij.Het gaat weer goed en ik heb een opmerkelijke verbetering gemerkt en gevoeld. Laten we hopen dat het goed blijft gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.