Karishma gaat niet trouwen

kareena-shuddhi“Karishma gaat niet trouwen. Laat haar met rust.” Dat zegt zusje Kareena. Kareena, die momenteel te zien is in de film Singham Returns, maakt hiermee een eind aan alle geruchten over haar zus Karisma Kapoor en een mogelijk huwelijk met ondernemer Sandeep Toshniwal, directeur van een farmaceutisch bedrijf.

In een recent interview zegt Kareena dat haar zus momenteel door een moeilijke periode van haar leven gaat. Geruchten over een mogelijk huwelijk met een goede vriend zijn zeer kwetsend. Daarnaast verduidelijkt ze dat haar zus nooit zal hertrouwen.

“Het is beter om uit elkaar te gaan dan bij elkaar te blijven en continue ruzie te maken. Maar Lolo zal nooit opnieuw trouwen. Laat haar met rust. De scheiding is nog niet definitief. Het is een traumatische tijd voor haar. Maak het niet erger.”

Karisma Kapoor heeft onlangs een scheiding aangevraagd van man Sunjay Kapur. Het echtpaar woont al enkele jaren apart. Het stel heeft twee kinderen – dochter Samaira en zoon Kiaan Raj Kapoor. De aanvraag voor de scheiding liep enige vertraging op vanwege onduidelijkheid over de voogdij van beide kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.