Ook Ajay Devgn weigerde hoofdrol in Bajirao Mastani

AjayBolBachchanEr werd veel gesproken over Salman Khan en Shah Rukh Khan, maar velen wisten niet dat ook Ajay Devgn was benaderd voor de hoofdrol in de film Bajirao Mastani. Maar ook hij weigerde de rol.

“Ik ben benaderd voor de hoofdrol, maar we konden het niet eens worden over de voorwaarden … opnamedata, geld en alles erom heen … Wat is er mis om toe te geven dat we niet eens konden worden over de voorwaarden. Laten we daar gewoon eerlijk over zijn”, zegt Ajay in een recent interview.

Bajirao Mastani werd meer dan tien jaar geleden geschreven en de oorspronkelijke cast bestond uit Salman Khan, Aishwarya Rai Bachchan en Rani Mukerji. Als gevolg van diverse redenen kwam de film nooit van de grond, ondanks verschillende pogingen van Sanjay Leela Bhansali en veel speculaties over de de cast.

Bajirao Mastani heeft nu in de hoofdrollen Ranveer Singh, Deepika Padukone en Priyanka Chopra. De film staat gepland voor een release met Kerst 2015.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.