Humshakals was vernederend

bipasha_basuHet is geen geheim dat Bipasha Basu totaal niet gelukkig was met haar rol in de film Humshakals van Sajid Khan. Toen de actrice weigerde de film te promoten werd producent Vashu Bhagnani zo boos dat hij heeft gezworen nooit meer met haar te werken. Bipasha onthult nu dat ook de opnames zeer verontrustend aanvoelde.

“Humshakals is een verontrustend deel van mijn leven. Normaal gesproken maak ik mijn eigen fouten, maar in dit geval, maakte ik de fout door te luisteren naar mijn manager die van mening was dat ik niet genoeg te zien was in grote commerciële films.”

“Ik zou blij zijn geweest als mijn personage nog enkele opvallende eigenaardigheden zou hebben, maar ik werd vernederd en achter de andere twee actrices geplaatst. Ik heb geen woord gezegd hoewel het mij erg heeft geraakt op de set. Er was gewoon geen respect voor niemand. Ik was altijd op tijd op de set, zat dan de hele dag niets te doen en ging dan naar huis waar ik huilend uitviel tegen mijn moeder. Dat is mij nooit overkomen.

Bipasha trok zich terug van de promotionele activiteiten en gaf een statement waarom zij niet achter de film Humshakals stond. Later gaven actrice Eesha Gupta en Saif Ali Khan soortgelijke verklaringen waarin zij Humshakals als een ‘foute keuze’ bestempelden.

De film Humshakals verschijnt dit weekend op Star TV.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.