Anushka Sharma ontkent geruchten over huwelijk met Virat

Anushka-Virat1Actrice Anushka Sharma moest noodgedwongen reageren op geruchten over een mogelijk huwelijk met cricketer Virat Kohli.

De actrice en cricketer zijn al enige tijd bij elkaar en de afgelopen dagen waren er sterke geruchten dat het stel bezig zou zijn met de planning van hun huwelijk. Anushka reist namelijk aan een stuk door samen met de cricketer en ze zouden samen ook gespot zijn in een juwelierszaak.

Anushka’s manager ontkent de geruchten. “Er doen verschillende verhalen de ronde op het internet over een mogelijk huwelijk tussen Anushka en Virat. Ik wil bij deze verklaren dat er absoluut geen sprake is van een huwelijk en ik wil u allen graag verzoeken om te stoppen met het verspreiden van deze geruchten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.