Abhishek moet afvallen

Abhishek-BachchanAbhishek Bachchan staat niet bekend als een fitness-freak, maar de laatste tijd is hij steeds vaker in de sportschool te vinden in de hoop de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Vorig jaar begon de acteur voor zijn film Dhoom:3 aan een workout die hij elke dag religieus volgde. Nadat de opnames waren afgelopen, was het voor hem ook even afgelopen. Nu moet Abhishek er weer goed uitzien voor zijn volgende film en dat betekent opnieuw naar de sportschool.

Abhishek draagt echter nog altijd een band om zijn arm. Deze kreeg hij vorig jaar van zijn trainer en daarmee wordt bijgehouden hoeveel calorieën hij per dag verbrand. “Ik draag de band iedere dag. Voor mijn volgende film moet ik er slank uitzien en die opnames beginnen in november.”

Van zijn trainer mag hij niet meer snoepen en dat is niet makkelijk. “Ik houd van mijn desserts, zoals rasgulla. Maar Prashant heeft mij op een speciaal dieet gezet zodat ik snel en gezond de look voor mijn film krijg.”

Maar hij traint niet alleen voor de film. In september gaat hij op tour met de cast en crew van de film Happy New Year en ook dat is genoeg reden om te werken aan een fit lichaam. “Hij wilt er goed uitzien voor zijn fans. En dit is zijn eerste tour in 7 jaar, dus daar moet hard aan gewerkt worden”, aldus een van de crewleden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.