Hrithik Roshan is woedend

Hrithik-RoshanHrithik Roshan is woedend op de Indiase media. De afgelopen weken verschenen diverse berichten over ex-vrouw Sussanne. Zij zou de acteur om 400 crore aan alimentatie hebben gevraagd.

Hrithik liet eerder via Twitter weten dat hij de vernedering van zijn familie niet waardeert, maar de acteur laat nu via een persverklaring weten dat hij walgt van de manier waarop de media met zijn familie omgaat.

“Walgelijk om te zien hoe men al die onzin rondom de alimentatie verzint in een poging de reputatie van de familie te besmeuren. Wanneer mensen scheiden betekent het niet dat de geen FAMILIE meer zijn. Wanneer een man te sterk is om beïnvloed te worden om te reageren, dan richten zij zich op de familie. Niemand moeten het WAGEN om mijn familie op deze manier aan te vallen.”

“Dit is een oprecht verzoek aan een ieder die neust in mijn privé-leven als gieren en mijn scheiding gebruiken om hun eigen frustraties te uiten: Stop aub met dit onethisch en immoreel gedrag.”

“Sussanne heeft geen cent geëist dus de vraag van alimentatie is niet aan de orde! Zij is een onafhankelijk, zelfstandig, werkende meid met haar eigen bedrijf. Onze relatie was nooit en zal nooit gebaseerd zijn op geld!”

“Hoe durven sommige mensen de identiteit en karakter van een persoon aan te vallen en vervolgens om te zetten naar een grap is onbegrijpelijk en ronduit walgelijk! Stop met het graven naar vuil in een omgeving waar alleen sprake is van vrede, liefde en harmonie. Dat is hoe wij zijn opgevoed door onze liefhebbende ouders.”

“Het is triest dat ik met een dergelijke verklaring moet komen, maar soms moet de waarheid luider klinken om de leugens te wissen. Je moet je diep schamen wanneer je hierover hebt geschreven en gelachen.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.