Gaan Ranveer en Deepika volgend jaar trouwen?

ranveer-deepika-fondDe geruchten rondom een mogelijk huwelijk tussen Ranveer Singh en Deepika Padukone worden steeds sterker. Een regisseur die met beide acteurs heeft gewerkt weet het wel zeker.

“Ze hebben een serieuze relatie. Wanneer ze in het openbaar verschijnen dan doen ze alsof ze vrienden zijn, maar wanneer ze even samen kunnen zijn dan zie je een hele andere kant. Ze kunnen hun gevoelens voor elkaar absoluut niet verbergen.”

Hoewel Ranveer en Deepika een relatie altijd hebben ontkend, blijft de media speculeren. Het gerucht gaat nu dat de twee in 2015 van plan zijn om in het huwelijksbootje te stappen.

Na recente ontwikkelingen zou je dit gerucht makkelijk kunnen geloven. Deepika bracht recent een bezoek aan de set van Dil Dhadakne Do in Barcelona en Istanbul en Ranveer ging na de opnames van deze film naar Frankrijk waar hij samen met Deepika een lang weekend doorbracht.

De relatie tussen Ranveer en Deepika zou zijn begonnen tijdens de opnames van Sanjay Leela Bhansali’s Ram-Leela. De twee acteurs beginnen binnenkort aan hun volgende film met de regisseur getiteld Bajirao Mastani.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.